E-post från kund:
 

Anna Kalla 14 maj 2020

Jag känner bara att jag vill dela med mig av alla mina lovord även till ER! ( jag har nämligen gjort en massa reklam för den här torken, både i vänkretsen och i olika FB-grupper).
Vår första Evermat-tork var värd vartenda öre! Den har nu tuffat på i 30 år!! Det är den bästa investering jag någonsin gjort! Jag torkade frukt som godis till vår flicka när hon var liten (hon är 33 år nu!) och vi torkar hinkvis med svamp i den varje höst. Jag torkar kryddor, nypon, rönnbär, lingon, m.m. för att trygga vinterns C-vitaminbehov. Min man gjorde sina egna torkade färdiglagade grytor och röror, inför senaste fjällvandringen. Han behövde bara spä ut dem med lite vatten från närmaste jock. Jag har också använt torken i flera år till att torka smycken av silverlera, inför bränning.

Men, idag, när jag behövde den var fläkten stendöd. Jag tror inte att det lönar sig att försöka reparera den, men jag är tacksam över alla dessa år. Om efterföljaren blir hälften så långlivad,får jag vara glad ändå.

Tack!
Anna Kalla


Några saxade inlägg från nätet:
 

anithau 31 aug 2009

Jag håller på Evermat. Har haft min i 3 år, hur bra som helst.

solveig 31 aug 2009

Jag har haft min i minst 6 år och den är helt fantastisk, jag torkar även frukt tomater och morötter nyttigare än godis.

Hasse L. 2 sep 2009

Min Evermat är från mitten av 1970-talet. Fungerar lika bra nu som när den var nyinköpt. I och för sig har den vita färgen gulnat men den är helt funktionell. ett bra köp jag gjorde en gång i tiden som jag använt i alla år till svamp, frukt och grönsaker

Titti A 2 sep 2009

Har haft min första i mer än 10 år, den andra i 3 år. Helnöjd. Många av mina vänner har den också. Används till mycket mer än svamp. Det är en riktigt bra investering. Har även torkat blodpudding för att ha till hundgodis.
Ollorna ska bågna uppåt.

Jenny Umeå 4 sep 2009

Det finns plana ollor att beställa från tillverkaren. De är tänkta för runda bär, tex. blåbär o lingon som annars bara rullar ut mot kanterna om ollan inte är helt fylld. De “bågnade” ollorna är jättebra om det man torkat har fastnat lite i gallret. Då är det bara att knäppa till på gallerbotten så lossnar allt. Gallret ska som sagt vara buktat uppåt vid torkning.

Inger 9 sep 2009

Hej Kramfors! Jag hade tidigare en OBH Nordica svamptork men var inte nöjd då det var för trångt mellan “ollorna”. Köpte i dagarna en Evermat och torkade min svamp dubbelt så fort + att det är plats för nästan dubbelt så mycket svamp eller annat än i OBH Nordican. Ett klart plus för EVERMAT.